Referencer

Referencer

Vi vil give vores kunder rene og præsentable omgivelser, som skaber merværdi, tryghed og glæde i hverdagen. Når du er kunde hos os, skal du opleve, at vi frigør tid og skaber tryghed i dine omgivelser – som privatperson, ejendom og virksomhed. Vores kunder skal opleve, at vores ydelser blive leveret problemfrit og af høj kvalitet – hver gang!

Yderst profesionelle

"Jeg oplever, at Racoon arbejder usædvanlig skemalagt og procesorienteret, hvilket afspejles af et for branchen godt og velfungerende produkt."    

Per Beyer CEO & Founder - W|A

De kan løfte opgaven og mere til

"Det glæder os, at vi har valgt Racoon Rengøring til at forestå rengøringen og vinduespoleringen på vores ejendom. Vi ønsker, at beboerne skal være tilfredse med rengøringen, og vi ønsker en leverandør, som vi kan stole på, og ikke selv skal bruge tid på at holde øje med. Vi tør trygt overlade ansvaret til Racoon Rengøring, som vi kan give vore bedste anbefalinger"      

Stennie Hechmann Driftsleder - Rolandsgården

Skaber tryghed

"Hos DAB har vi i mange år haft et rigtigt godt samarbejde med Racoon, der tager sig af vores trapperengøring og vinduespolering. De kommer altid på den aftalte dag og til den aftalte tid. Racoons medarbejder har uniform på, så beboerne let kan se, at det er trappevaskeren eller vinduespudseren, der kommer. Det skaber tryghed – ikke mindst hos de ældre beboere"  

André Petersen Ejendomsmester - DAB Uglevang

God kommunikation

"Kommunikationen med Racoon er altid god. Vi forstår hinanden med det samme, og de leverer altid, hvad vi har aftalt. Altid i samme høje kvalitet og til aftalt pris. Racoon er rigtig gode ved akut opstået opgaver, hvor de altid stiller hurtigt op med mandskab."

Henrik Ejendomsinspektør - Havneholmen

De bedste

"Racoon Rengøring og Ejendomsservice er et pålideligt rengøringsfirma. De overholder aftalerne. Det er rart og tidsbesparende, at kvaliteten altid er i orden, hvilket gør at beboerne er tilfredse. Jeg kan klart anbefale Racoon"  

Christian Boe Jensen Varmemester - Rødovre Boligselskab afd. 4

En seriøs samarbejdspartner

"Racoon Rengøring og Ejendomsservice er en seriøs samarbejdspartner, hvor høj kvalitet er et nøgleord. Jeg kan klart anbefale dem til at tage sig af foreningens trapperengøring, vinduespolering eller ejendomsservice"

Bjørn Weber Administrationschef - ØENS Administration

Vi har samarbejdet i mere end 15 år

"Vi har samarbejdet med Racoon i mere end 15 år, så vi kender hinanden rigtig godt. Vi bruger Racoon til både ejendomsservice, hovedrengøring og trappevask. Selvfølgelig har der været småproblemer undervejs – det kan ikke undgås – men de er blevet løst hurtigt. Vi er overordentligt tilfredse med Racoon – ellers ville vi ikke have samarbejdet i så mange år. Stor anbefaling herfra"    

Tonny Fischer Formand - AB Bangsbo

Et fantastisk stykke arbejde

"Racoon har ansvaret for at gøre vores flyttelejligheder rene, inden de nye beboere flytter ind. Vi er meget tilfredse med deres arbejde, som gør at vi oplever tilfredse beboere. Racoon kan klart anbefales til rengøring af flyttelejligheder"  

Henrik Frederiksen Varmemester - Rødovre Boligselskab afd. 9

Intet er overladt til tilfældighederne

"Racoon Rengøring er en professionel og seriøs samarbejdspartner med stabile og troværdige medarbejdere som sætter en ære i at levere en høj kvalitet. Det har gjort vores hverdag nemmere at vi ikke ugentligt skal gå og kontrollere, om rengøringen bliver udført ordentligt og som aftalt"

Bo Louis Heindorff Eggertsen Ejendomsmester - BAB

Professionel videoproduktion

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har brugt ISOFILM til blandt andet deres branding og promotion film. isofilm

Lykke Schultz

Få et tilbud