Chat with us, powered by LiveChat

Velkommen til Racoon 3.0 – en WOW culture

A WOW CULTURE MAKES WOW EMPLOYEES THAT CREATE WOW IN EVERYTHING THEY DO!

Det lyder flot, men hvad betyder det egentligt? Sloganet står skrevet på væggen i Racoons største rum. Det er opfundet af os selv. Det er ikke bevidst, at det er på engelsk. Men det var de ord, som beskriver bedst, hvem vi er.
Version 3.0 er mange ting. Blandt andet del af et større kulturløft i vores virksomhed. Hos os skal tiden ikke gå baglæns. I en hverdag, hvor nogle arbejder på kontor og andre hos vores kunder, er et af vores fokuspunkter, at bringe hele virksomheden tættere sammen.

Identitet er vigtig

Hos Racoon har vi en mission. Vi vil omfavne kultur og mangfoldighed. Samtidig skal det vi gør være gennemsyret af vores værdier og DNA. Det er det, som skaber vores identitet. Værdier som: ærlig, engageret, imødekommende, fleksibel og ansvarlig er ikke blot tilfældige ord. De er bestemt af os alle i Racoon. Et DNA lyder kompliceret. Vi ser det som et kort og præcist ord for nogle kernekompetencer en ansat i Racoon skal have.

En kløft, et os og dem!

Hvad gør man for at bringe flere kulturer sammen? Det er ikke nogen hemmelighed, at Racoon er beriget med arbejdskraft og kulturer fra hele verdenen. Alle er ansat, fordi de er dygtige og passer ind i vores “DNA”
Racoon består af en blandet medarbejdersammensætning. Størstedelen arbejder til dagligt ved vores kunder. Her sørger de hver dag for rene trapper/opgange, rene vinduer, vicevært-funktioner med mere. En mindre del af medarbejderne arbejder med administrative opgaver på kontor. I sådan en virksomhedssammensætning opstår der hurtig et: “os og dem”.

Vi har for længst opdaget, at vores medarbejdere tegner vores forretning. Det er dem, vores kunder til dagligt ser i vores kundevendte funktioner. Vi arbejder konstant og bevidst på at være på samme mission, også selvom vi ikke altid snakker samme sprog.

Hos Racoon er fredagsbaren, og det at gøre noget sammen, en realitet. Det er ikke blot noget man snakker om at gøre. Det bliver til store og små fredagsbarer. Det bliver til bordtennis, hockey turneringer, DJ’s, foodtrucks og oplevelser sammen.

Se for eksempel filmen her fra en udvidet fredagsbar. Vi var både ansatte, familiemedlemmer og venner til Racoon. Når man har kulturen, opstår der spontane venskaber. Når vi er sammen på den måde, er kløften mellem medarbejdere forsvundet.

Hos os må man skrive på væggen, og vi har en dagligstue i vores reception

På vores lager har vi en væg. Den hedder “Wall of expression” Her må man skrive alt, hvad man har lyst til. Det er Racoons eget kunstværk. Væggen ser alle som besøger Racoon. Den er ofte genstand for 2 minutters snak om, hvor kreative vores medarbejdere er. Svaret er enkelt: “Det er fordi vi lader dem”

Vores reception er ikke, som du forestiller dig det. Når du besøger os, går du direkte ind i en dagligstue. Her er både sofaer, reoler, tæpper, puder og sport på TV’et. Du må tage skoene af, hvis du har lyst. Du må også smide dig i sofaen. Du kan nyde en bog fra reolen, holde dit møde eller arbejde med fødderne oppe. Dagligstuen samler vores ansatte. Det er opstået af sig selv. Vist har nogle fra Racoon indrettet den. Men at den skulle blive en oase, var der ingen som vidste. Den har fået sit eget liv, sin egen DNA.

Mikael Kamber fortæller om styrker ved en Racoon netværksarrangement. Til venstre ses vores væg man må tegne på.

Racoon 3.0 fortsætter

Kulturløftet fortsætter. Vi ved, at det skaber en unik arbejdsplads, som vi elsker at være en del af. Vi kan ikke lade være.