nyheder fra racoon rengøring & ejendomsservice

NYHEDER

Nyheder til folket! I Racoon Rengøring og Ejendomsservice laver vi arbejde i høj kvalitet. Lige fra trappevask og vinduespudsning til renhold samt vedligeholdelse af grønne områder. Vi vil gerne dele vores oplevelser med jer. Om det er gode råd eller et indblik i hvordan vi arbejder.

RELEVANT FOR DIG

Vores nyheder kan handle om alt fra rengøring til gode tips om hvordan man plejer et terrazzo gulv. Vi tilstræber os at lave relevant indhold som ikke er spild af tid. Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer. Vi ved rigtigt meget om rengøring, trappevask og ejendomsservice og det deler vi gerne med dig.

STOLTHED

Vi er stolte over kvaliteten i vores arbejde og vores kunder er glade.  Vi vil så gerne dele budskabet med så mange som muligt. For os skal dagligdagen ikke være en hemmelighed. Derfor deler vi lidt af vores arbejdsliv med jer. Det kan være gode råd og tips omkring rengøring, vinduespudsning eller grønne områder. Vi gør endvidere rigtigt meget for vores medarbejdere i alt fra trivsel til sociale arrangementer.  Vi tøver ikke med at sige vi er stolte over det arbejdsmiljø som vi har opbygget i Racoon.

Vi du finder vores nyheder interessante. Kontakt Racoon såfremt der er noget vi kan gøre for dig.

01
Jul 2019
Luk munden og let røven Hvordan kan man leve sundt uden at fornægte livet? Bliv den bedste og sundeste udgave af dig selv med relativt få ændringer. Sænk ambitionsniveauet og nyd livet. Det var budskabet, da forfatter, ernæringsekspert og debattør, Christian Bitz, gæstede Racoon. Christian Bitz har tidligere - ifølge sig selv - dyrket sundhed på et ekstremt plan. Han dyrkede masser af motion og havde havregryn og æg med til familiesammenkomster for at være sikker på at få den rette sammensætning af kosten. Men sjovt var det ikke. Nu er der andre boller på suppen. Der er balance i...
Få et tilbud