nyheder fra racoon rengøring & ejendomsservice

De seneste nye fra Racoon

Nyheder til folket! I Racoon Rengøring og Ejendomsservice laver vi arbejde i høj kvalitet. Lige fra trappevask og vinduespudsning til renhold samt vedligeholdelse af grønne områder. Vi vil gerne dele vores oplevelser med jer. Om det er gode råd eller et indblik i hvordan vi arbejder.

RELEVANT FOR DIG

Vores blog kan handle om alt fra rengøring til gode tips om hvordan man plejer et terrazzo gulv. Vi tilstræber os at lave relevant indhold som ikke er spild af tid. Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer. Vi ved rigtigt meget om rengøring, trappevask og ejendomsservice og det deler vi gerne med dig.

Nyheder skal deles

Vi er stolte over kvaliteten i vores arbejde og vores kunder er glade.  Vi vil så gerne dele budskabet med så mange som muligt. For os skal dagligdagen ikke være en hemmelighed. Derfor deler vi lidt af vores arbejdsliv med jer. Det kan være gode råd og tips omkring rengøring, vinduespudsning eller grønne områder. Vi gør endvidere rigtigt meget for vores medarbejdere i alt fra trivsel til sociale arrangementer.  Vi tøver ikke med at sige vi er stolte over det arbejdsmiljø som vi har opbygget i Racoon.

Vi du finder vores nyheder interessante. Kontakt Racoon såfremt der er noget vi kan gøre for dig.

22
Aug 2019
Mikael stiller Thomas Rodenberg, Direktør for Racoon en opgave. Svar på 3 gode ting. kamber sætter fokus på styrkerne Direktør i Racoon Rengøring & Ejendomsservice blev sat i stævne af Mikael Kamber til en snak om 3 gode ting. Det blev til en video på ca. 3 minutter hvor Thomas Rodenberg fik noget at tænke over. Det er ikke nemt at nævne 3 gode ting, især ikke hvis de skal have en lidt dybere mening end at "det er dejligt at solen skinner". Det satte Thomas på en test, som var svær at forberede sig på. Det er i forvejen svært for de fleste at fremhæve det gode....
Få et tilbud