Møggreben - dit ukrudts værste fjende

Møggreben er dit ukrudts værste fjende

Endnu engang er John på pletten. Han viser dig her, hvordan man bekæmper ukrudt via et gammeldags håndværktøj. Det lønner sig, som John siger. Som ofte er det de simple ting i livet, der giver mest tilbage. Her med et gedigent stykke møggreb ordner John bedet på ingen tid.

Hvorfor har vi ukrudt?

Er ukrudt noget, som fanden har skabt? Mange mener, at ukrudt er lig med mange timer i haven og vabler på fingrene. Men hvordan er det lige, man får bekæmpet sit ukrudt? Nok kan man fjerne det, men hvordan sikrer man, at det ikke kommer tilbage lige så hurtigt igen. Læs med her og få gode råd til hvordan du nemt holder ukrudtet væk fra dine bede.

Sådan fjerner du dit ukrudt

Når mange fjerner ukrudt, hiver man det ukritisk op af jorden. Det er faktisk her det første problem opstår. Hvis man bare hiver ukrudtet op ad jorden, er der stor chance for, at det lige så hurtigt kommer igen. Hvad er tricket så til at få bugt med ukrudtet? Jorden skal løsnes og så skal man sørge for at hive ukrudtets rødder med op. Det lyder banalt, men det er faktisk her mange begår fejl. Hiver man ikke rødderne med op, så er der ikke langt til, at ukrudtet vokser frem igen.

Møggreben

Møggreben, et gammel ord, der stammer fra et sammensat ord. Møg og greb. Læs mere her om ordet grebs betydning. Ud over at være et gammelt ord, gør møggreben sig godt til alt slags havearbejde, hvor jorden skal løsnes. Den har derfor en funktion i haven ud over at skovle hø og hestemøg på landets rideskoler.

Racoon – din partner i rengøring

Om det er rengøring som: trappevask, renhold, grønne arealer eller vinduespolering, er Racoon din partner i rengøring. Vi er til langvarige forhold og gensidig respekt. Vi lytter til dig, og hvad dine behov måtte være. Ikke alle behov er ens, og det er vi klar over. Derfor har vi ikke et standard-program, som vi trækker ned over hovedet på dig. Vi skræddersyer din løsning. En løsning der efter vores kvalitetskrav og viden kommer dig til gode.

Alt det vi har lært, deler vi gerne med dig. Som når John i videoen plejer hækken, så er det fordi vi gerne vil dele ud af vores guldkorn. Samtidigt synes vi, at du skal møde en af vores medarbejdere.

Derfor skal du vælge Racoon

Det er ikke tilfældigt, at vores kunder har det godt. Enten om det er trappevaskejendomsservice eller andre af vores ydelser.

Kvaliteten er i top

Vi har sat kvaliteten i højsædet for dem, som vælger kvalitet frem for kvantitet. Vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, fordi de får lov til at gøre ordentligt rent. Inden vi sender nye medarbejdere på arbejde i Racoon deltager de i et internt undervisningsforløb, der er relateret til deres funktion. Vi sikrer desuden via vores inspektører, at alle vores opgaver altid bliver udført tilfredsstillende. Hvad enten det er:

Ejendomsservice hos dig

Indgår du en aftale med os, sørger vi for, at du skal ind over mindst muligt på ejendommen. Derfor står vi gerne for den direkte kontakt med beboerne i forbindelse med nøgler, navneskilte eller lignende.

Vi har specialiseret os i ejendomsservice i beboelsesejendomme. Vi har tænkt ind i hele vores koncept, at være tæt på beboernes eget hjem. Derfor arbejder vores personale ikke på ejendommen efter kl. 18.00. Ved særlige opgaver, eller hvis vi skal med til et møde i foreningen, kommer vi selvfølgelig også om aftenen. Det er jo som regel der, i mødes.

Vi løser opgaver med ejendomsservice på hele Sjælland. Særligt i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Køge og Roskilde.

Kontakt Racoon i dag og hør hvad vi kan gøre dig. Vi kommer gerne ud og ser på din opgave. Efter besøget følger vi op med et uforpligtende tilbud på den ønskede service.  Vi er eksperterne, spørg bare os om din opgave. Kig eventuelt på vores ydelser om der er andre services vi skal hjælpe dig med.

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Vi udfører ydelser såsom trappevask og vinduespolering i København og omegn. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

 

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere