21. January 2020

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring

Vi gør rent efter håndværkerbesøget

Håndværkerrengøring - så er du hurtigt videre

Racoon Rengøring & Ejendomsservice har siden 1998 udført rengøring i højeste kvalitet. Vi har stor ekspertise på området og udfører med professionel sikkerhed også din opgave. Håndværkerrengøring og Racoon går hånd i hånd. Vi er i forvejen at finde i forbindelse med slut rengøring af flyttelejligheder i boligselskaber.

Rent i første forsøg

Alle vores medarbejdere er uddannet og klædt på til opgaven. Ikke hvem som helst kan gøre rent. Når Racoon udfører håndværkerrengøring, håndteres opgaven professionelt. Det vil sige, at vi har det rette personale, de rette værktøjer og den rette viden til den rette tid.

Kvalitet og levering til tiden

Vi har stor respekt for, at vores kunders tid er vigtig. Derfor er det også en mærkesag at levere aftalt produkt til aftalt tid. Derfor er Racoon på vej op af trapperne, når håndværkeren er på vej ned.

Se hvad vi ellers kan hjælpe med

Vi udfører dagligt en række ydelser, der går hånd i hånd. Derfor er det næsten sikkert, at vi også kan hjælpe med dit behov inden for rengøring. Læs mere om vores ydelser ved at klikke her: Racoon ydelser

Professionelt resultat

Vi har 22 års erfaring i rengøring. Vi leverer høj kvalitet og stabilitet. Vores ansatte er uddannet til opgaven. Dermed sikrer vi en høj ensartet standard.

Racoon er fleksible og rykker hurtigt ud. Vi kan derfor tage din opgave ind med kort varsel.

Hurtigt videre

Når håndværkeren har afsluttet sin opgave, er vi klar til at starte på håndværkerrengøringen.

Det betyder, at du er hurtigt videre. Kommer du fra et boligselskab betyder det for eksempel, at din beboer kommer hurtigt videre. Om det er fra flytning, generel vedligeholdelse eller noget helt tredje, er vi klar på at efterlade din ejendom ren og pæn.

Mange års erfaring

Hos Racoon køber du erfaring og viden. Vi brugers vores ekspertise til at udføre vores opgaver professionelt.

Vi bruger ikke hvem som helst til din opgave. Vores ansatte er klar på din opgave og har prøvet det før. De er hele tiden opdateret via vores interne uddannelsessystem. Dermed sikrer vi at være effektive og nutidige.

Kontakt os

Kontakt os omkring din håndværkerrengøring

Vil du også have høj kvalitet og levering til tiden? Kontakt os i dag. Vi kommer ud på alle opgaver i boligsektoren. Mangler din ejerforening, boligforening eller andelsboligforening en partner I kan stole på, så er Racoon jeres løsning.

Levering til tiden

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvad vi kan gøre for jer omkring rengøring. Vi kommer gerne forbi og giver et tilbud på jeres opgave.

Giv os et kald

Vi kan kontaktes via telefonen eller formularen her. Vi svarer telefonen mandag til fredag mellem 8-16. Skriftlige henvendelser besvares inden for 24 timer. Som regel hurtigere på hverdage.

MANDAG TIL FREDAG kl. 8-16

70 275 475