Hækkeklipning og pris på klipning af hæk

En velpasset hæk er en fryd for øjet. Savner du en hæk som er professionelt klippet har Racoon hjælpen til dig.

At klippe sin hæk er hårdt arbejde. Det kræver det rette værktøj. Samtidig kræver det også en grundlægning viden omkring hvordan man bærer sig ad med at klippe den. Vi sørger for at din hæk for de bedste betingelser for at gro sig stor og flot. Det sker gennem faglighed og viden på området.Der er mange eksempler på hækkeklipning som er gået galt. Man får startet forket og så påvirker det resten af arbejdet.

Lad os klippe din hæk

Racoon har i vores ejendomsservice afdeling uddannede personale til blandt andet klipning af hæk. Vi har maskinerne og ekspertisen. Vi kan klippe hækken hurtigere end du selv kan. Du slipper for oprydning og kan helt sikkert prale af at din hæk er flottere end naboens. Vi klipper desuden i dagtimerne. Gener som støj vil derfor ikke være et problem for de fleste. Du kan derfor komme hjem til at en hæk der pryder din ejendom og imponerer dine omgivelser. Når vi har klippet hækken ryder vi op efter os. Det vil sige at du skal ikke døje med at køre det grønne retur. Det klarer vi ogå.

Vi udfører hækkeklipning på aftalt tidspunkt. Når det passer dig. Vi klipper på hverdage i dagtimerne. For de flestes vedkommende betyder det at de kan nyde en nyklippet hæk når de kommer hjem fra arbejde og ikke skal døje med støj fra maskiner.

Kontakt os i dag og få en aftale om din hæk

Har du en hæk, et areal af buske eller lignende kan Racoon hjælpe dig. Vores personale er klædt på til opgaven. Vi har i dag mange kunder inden for boligsektoren. Søger du derfor professionel ejendomsservice til de grønne områder er Racoon et godt bud.


hækkeklipning klipning af hæk pris

Skal vi klippe din hæk?

Kontakt os i dag på tlf.: 70 275 475 vi svarer mandag til fredag mellem kl 8 – 16. Du kan også vælge at sende os en besked. Vi svarer beskeder inden for 24 timer på hverdage.

[pirate_forms]


Pris på klipning af hæk

Vi vil meget gerne give dig den bedste pris og et tilbud på hækkeklipning. Har du et større areal anbefaler vi at du aftaler en tid hvor vi kigger forbi. Pris er helt afhængigt af opgavens form og hækkens udformning.

Derfor skal du vælge Racoon til at klippe din hæk

Vi har lavet ejendomsservice siden 1998. Vores folk er uddannede til opgaven. Du får derfor en professionel kompetence til rådighed når du vælger Racoon.

Vi er mange der kan varetage opgaven. Du er dermed sikret at vi overholder vores aftaler. I alle vores ydelser er mantraet kvalitet frem for kvantitet. At have stor viden om opgaven og at løse den fagligt korrekt.

Ud over uddannet personale som yder den bedst mulige service rummer Racoon en unik kultur. Vi er en social arbejdsplads som vægter hver enkelt medarbejder højt, uanset funktion. Uanset om man udfører trappevask, vinduespolering eller ejendomsservice så skal man fungere socialt godt sammen. Derfor ansætter vi ikke hvem som helst. Har man ikke “Racoon DNA” så kan man ikke blive ansat. Læs mere her om vores unikke kultur vi kalder Racoon 3.0.

Se mere til os, læs vores nyheder og følg på sociale medier

Som virksomhed er vi aktive på diverse sociale medier. Vi vil gerne vise omverdenen vores unikke kultur og de medarbejdere de kan møde på forskellige opgaver.

Hvis du vil finde os på Facebook skal du klikke her.

På Youtube kan du se os i levende live. Klik her for at se Racoon “indefra”

Hvis du er interesseret i de seneste nyheder eller tips og triks til alt inden for vores branche så skal du klikke her.