Chat with us, powered by LiveChat

Graffiti din værste fjende – vi kan fjerne det

Det er svært at undgå graffiti på en ejendoms facader – ikke mindst i byområder. Men Racoon Rengøring & Ejendomsservice kan hjælpe med graffitirens og fjerne graffiti fra din ejendom. Facaden kommer til at fremstå pæn og ny igen. Det gør vi med vores “Graffiti Team”, som i mange år har arbejdet med netop denne type opgaver.

Facaderne renses med:

  • Højtryksspuling (130 grader varmt vand)højtryksrensning
  • vandsivning
  • specielle kemiske hjælpemidler

Efterfølgende kan man også tilvælge imprægnering af overfladerne med et middel, som gør facaden endnu mere robust og holdbar overfor både snavs og eventuel ny graffiti i fremtiden. Læs mere her hvis du er blevet ramt af ukendte kunstnere.


graffiti hovedrengøring flyttelejligheder

Sådan kommer du videre

Kontakt Racoon Rengøring & Ejendomsservice i dag. Du kan skrive til os via kontaktformularen neden for. Vi svarer altid inden for 24 timer på hverdage. Ofte med det samme.

Har du brug for svar nu? Giv os et kald på 70 275 475. Vi kommer gerne med en samlet pris og et uforpligtende tilbud på at fjerne graffiti på din facade.

Sten er glad, han har renset endnu en mur. Kontakt os i dag hvis vi skal gøre det samme hos dig!


Rengøring af graffiti og graffitirens

Skal Racoon hjælpe med at få facaden ren igen? Rens af facade, afrensning af graffiti, kært barn har mange navne. Se blandt andet her hvor Racoon’s egen ekspert Sten renser overfladen ved en venteterminal hos DFDS færgerne. Vi er altid klar til at hjælpe dig af med de uønskede motiver. Vi har stor ekspertise i rens af facader, som har været udsat for hærværk.

Hvordan fjerner man graffiti

Først og fremmest er det vigtigt at have en viden omkring hvordan man behandler facader og andre udsatte områder. Derfor tilbyder Racoon Rengøring & Ejendomsservice med års erfaring vores hjælp med graffitirens hvis du har været udsat for hærværk.

Igennem længere tid har vi Racoon arbejdet med mange typer sarte overflader. Hvilken type overflade graffitien sidder på kan give forskellige udfordringer. Facaderens kan være en god ide som udgangspunkt.

Her bliver emnet behandlet med den rette type kemikalie. Det er et vigtigt punkt at bruge den rette fremgangsmetode. Det gør det nemmere at behandle store mængder uønsket hærværk på din ejendom.

New York

I dette eksempel har Racoon´s “Graffitirens Team” noget der med tiden kan minde om stemningen i New Yorks undergrund. Hvis det malede område får lov at sidde for længe kan det have konsekvenser processen i at fjerne det igen. Har du derfor i løbet af natten modtaget uønsket facade udsmykning så kontakt Racoon i dag! Vi kommer så hurtigt loven tillader det så du kan få renset din facade.

Sådan ser det ud når Racoon har fjernet graffitien fra muren:

graffitirens graffiti før
Muren er ikke pæn (busstoppested)

Efter

graffiti efter
Efter rens fremstår facaden pæn og ren igen.

Sådan forhindrer du graffiti i at blive siddende

Graffiti kan sidde fast. Meget fast en dag. Det siver ned i betonen og gemmer sig under overfladen. Det bliver nærmest en tatovering som man ikke har ønsket sig.

Vi kan imprægnere overfladerne. Det er en god idé. Det gør at graffitien ikke kan trænge igennem overfladen af facaden på for eksempel dit hus.

Derfor skal du holde dine omgivelser fri for hulemalerier

Hærværk skæmmer din ejendom. Er din boligforening angrebet af andres ytringer? Så er det en rigtig god ide at få det fjernet. Man kan mene om det er kønt eller ej med skrift på væggen. Dog er de fleste enige om at det trækker værdien på ejendommen ned. Andels og ejerforeninger især kan ikke være tilfredse med at få deres boliger vandaliseret. Lige så vel som indvendig vedligeholdelse af sin lejlighed, så er det ydre mindst lige så vigtigt. Forestil dig at skulle imponere en ny potentiel beboer. Hvis området er præget af grafitti kan det få nogle til at tænke sig om to gange. Det er derfor en god ide at lade Racoon udføre grafittirens på jeres ejendom. Vi rykker ud fra dag til dag hvis det skal gå hurtigt. Vi har redskaberne til at fjerne de ubudne gæster har efterladt. I løbet af få øjeblikket er muren ren igen.

Det her skal du gøre

Kontakt Racoon i dag. Det er bedst at reagere så snart man ser at uheldet er ude. Vi har mandskabet og værktøjerne til hurtigt at rykke ud. Om du ønsker at forebygge eller fjerne bemalede områder, spørg os, vi er eksperterne. Vores “Graffiti Team” rykker ud med deres dedikere værktøj og metoder. De er hurtige og effektive.

Vores Team har deres egne biler med dertil indrettet udstyr. Det gør at de kan køre helt op til der hvor uheldet er sket og forbedre skaden.

Hvad nu hvis min mur aldrig bliver god igen

Det er en sandhed at nogle farver kan være svære at vaske ned. Spor af maling vil i nogle tilfælde kunne ses. Særligt visse typer sort er svært at få helt væk. Konturen vil ofte kunne ses.

Der er heldighvis hjælp at hente hvis det ender så galt. Oftes fjerne Racoons graffiti eksperter 99% af det områder som har været udsat for graffiti.

Er uheldet ude og en farve vil forsvinde hjælper vi gerne med andre muligheder. Den simple mulighed er at male det over. Det kan lade sig gøre på træværk, betonoverflader og andre steder hvor man kan male med en matchende farve.

Ønsker du at bevare betonens oprindelige farve eller dine gule murstensvæk så kan slibning være en mulighed. Her kommer man i dybden og får fjernet det maling som er sivet ned i emnet.

graffiti sten
Sten er glad, han har befriet endnu en mur fra graffiti