Chat with us, powered by LiveChat
7. November 2019

Fliserens og alger på fliser

Fliserens – få fliserne pæne igen

Når vinteren er overstået og foråret er på vej så opdager du måske at dine fliser ikke står så pænt som den dag de blev sat.

Flisernes overflade har mistet sin farve, der er pletter og alger. Dine fliser bliver med tiden påvirker af alger, mos og flisepest. Som årene går vil disse symptomer kun blive mere synligt. Du lægger måske ikke mærke til det. Pludselig har det bredt sig og lagt sig som en mørk skygge over dine fliser.

Problemet kan løses så dine fliser igen er pæne

Når din belægning er blevet træt at se på er der hjælp at hente. Har man ikke selv ekspertisen eller maskinerne til det kan det virke som en stor mundfuld. Haven, indkørslen og terrassen er alle steder som med årene bliver trætte at se på.

De fleste kende problemet med at mos har fyldt fugerne på din indkørsel. Du har pletter på fliserne og alle kan se at det ikke er kønt.

Racoon Rengøring & Ejendomservice er din hjælp til at få overfladerne pæne igen. Vi har både mandskab, maskiner og de rette midler til at udføre fliserens på din ejendom

Kan i rense mine fliser?

De fleste belægninger kan gøres pæne igen. Er du i tvivl om omfanget af din opgave er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring med at rense indkørsler, terresser med mere. Dermed kan vi hurtigt give dig et svar på opgaven.

Algerens og fjerne alger på fliser

Algebehandling virker både på mos, svamp og alger. Det er flere fluer med et smæk. Algerne kommer af sol lys og har gode betingelser for at vokse på de bare fliser. VI sørger for at fjerne algerne og efterfølgende behandle overfladen så algerne ikke kommer igen. Efterbehandling har en lang levetid og sikrer dig en fremtid uden alger. Dog kan vi ikke bekæmpe naturen, men vi sikrer med denne behandling at du er algerne kvit i mange år.

Kontakt os i dag hvis du vil have tilbud på rens af din belægning.

Racoon påtager sig gerne din opgave, stor som lille. Alt det kræver er at du kontakter os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Vi har maskiner og mandskab som har erfaringen. Som udgangspunkt skal du ikke levere noget. Store arealer kan kræve mere vand end det vi selv har med. Her er det blot rigeligt med adgang til vand.


fliserens rens af fliser algerens fjerne alger på fliser

Din belægning som ny

Kontakt os i dag og få en aftale om fliserens på tlf.: 70 275 475, vi svarer mandag til fredag mellem kl 8 – 16 eller via formularen her inden for 24 timer:


Hvem er Racoon ?

Vi har udført rengøring og ejendomsservice siden 1998. Vores medarbejdere er uddannet til de opgaver de skal udføre. Så hvad enten det er trappevask, vinduespolering, vicevært funktioner eller rens af fliser så har vi mandskabet til at udføre opgaven.

Vi har til huse i Rødovre og arbejder i hele Storkøbenhavn. Alt vores arbejde er baseret på høj kvalitet og udførelse til tiden. Vælger du Racoon til fliserens bliver du ikke skuffet. Vi har en unik kultur og en medarbejdesammensætning som er homogen.

Se hvad vi laver på de sociale medier

Vi er både på Facebook og Youtube. Her kan du følge med i hvad vi laver. Vi er ikke blege for at vise hvem vi er. Vi er stolte af det vi laver og tør godt vise det frem.

Hvis du vil finde os på facebook så skal du klikke her: Racoon Facebook side

Youtube, der finder du os her: Racoon Youtube kanal

Vi håber du har lyst til at kontakte Racoon i forbindelse med hjælp til din ydelse.