D. 16-10-2017

Få et godt bud på professionel hovedrengøring

Hovedrengøring i opgangen

Søger du et stabilt rengøringsfirma til at gøre hovedrent i opgangen?

Frygter du, at du knap nok kan se forskel på hovedrengøring og almindelig rengøring?

Måske krævede det mere af dig, end du syntes var rimeligt, da du fik gjort hovedrent sidste gang. Du havde jo netop bestilt et firma til at gøre hovedrent for selv at kunne bruge din tid på noget andet.

Med Racoon Rengøring og Ejendomsservice bliver du ikke skuffet.

Før vi giver dig et bud på hovedrengøring, har vi en grundig snak med dig om, hvad du forventer. Vi gennemgår alle områderne, så vi er helt sikre på, at vores tilbud dækker alle de detaljer, øjet kan overse. Det kan eksempelvis være, gulvets beskaffenhed eller efterbehandling. Derfor får du formentlig ikke den laveste pris hos os. Du får et tilbud, der holder. Et tilbud, hvor vi samtidig kan garantere den høje kvalitet, vi er kendt for.

Når vi gør hovedrent for vores kunder, gør vi rent alle steder.

En typisk hovedrengøring omfatter blandt andet

 • trappevask inkl. stødtrin m.m.
 • vægge
 • døre
 • lofter
 • paneler
 • rensning af måtter
 • træværk
 • vinduespudsning
 • balustre
 • lamper
 • postkasser
 • Opskuring og behandling af gulve

Vi anbefaler også gulvbehandling, så du oplever, at hele opgangen fremstår pæn.

Det er vigtigt for os, at dagligdagen er mindst muligt påvirket, mens vi gør hovedrent.  Derfor aftaler vi på forhånd, hvornår rengøringshjælpen arbejder i hvilke opgange, så I, i videst mulige omfang, kan informere alle beboere.

Også høj kvalitet ved almindelig rengøring

Både når vi gør hovedrent eller løser vores faste rengøringsopgaver, arbejder alle efter en fast struktur.

Nye medarbejdere får 2-4 dages oplæring, så vi er helt sikre på, at alle følger samme procedurer og løser opgaverne i den rette rækkefølge. Hos Racoon Rengøring og Ejendomsservice er intet overladt til tilfældighederne. Derfor har vi regler for, hvornår klude skal skiftes, hvordan vi doserer rengøringsmidler m.m.

Vores hovedrengøringsteam er et særligt erfarent team. Udover den grunduddannelse, vi giver alle vores medarbejdere, er de udvalgt til opgaven, fordi de har stor erfaring i branchen. De har også fået ekstra undervisning i kemi og effektive arbejdsmetoder særligt til hovedrengøring. Teamet har altid deres egne rengøringsartikler med, da det rette udstyr jo er første skridt til veludført arbejde.

Den kvalitet gør, at vores kunder bliver hos os i mindst 13 år i gennemsnit.

Vi gør både hovedrent for vores faste ejendomsservicekunder og kontorrengøringskunder og for kunder, der udelukkende har brug for et supplement specifikt til hovedrengøring. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du også bruger et andet rengøringsfirma. Vi kan sagtens arbejde side om side med rengøringsassistenter, der har et andet logo på trøjen.

Anbefalingen lyder at få gjort hovedrent hvert eller hvert andet år. Er det længere tid siden, du har fået gjort hovedrent, laver vi selvfølgelig en aftale om en ekstra grundig hovedrengøring.

De fleste af vores kunder hører til i Storkøbenhavn, Køge og Roskilde, men vi dækker hele Sjælland, så vi kan nemt komme fordi dig og give et tilbud.

Kontakt os på telefon 70 275 475 eller mail info@racoon.dk  – Vi giver 20% rabat på alle nye Ad Hoc opgaver i uge 42-48.

Vi tilbyder også hovedrengøring af vaskeri, kælder & loftrum eller selskabslokaler!

Få et tilbud