D. 11-09-2017

Den vigtige undervisning!

I Racoon har vi fokus på undervisning. Dels for at sikre samme høje kvalitet hver eneste gang, og dels for at gøre vores medarbejdere trygge.

Det er ikke så let at gøre rent og vaske trapper, som det ser ud til. I hvert fald ikke, hvis det skal gøres ordentligt og på samme måde hver gang. Og det skal det hos Racoon. Hos os er kvalitet og service i højsædet, og vi ønsker ikke at fejle på nogen parametre. Derfor gør vi meget ud af at uddanne vores medarbejdere i de forskellige discipliner, så vi leverer samme høje ydelse hver gang. Vi har et internt træningsprogram, som alle vores medarbejdere gennemgår, når de starter i Racoon. Her lærer medarbejderne om gulvvask, trappevask, rengøring af baderum, toiletter osv. Fx har vi i forbindelse med trappevask et særligt system, hvor vi bruger én klud pr. etage for at sikre, at trapperne bliver så rene som muligt. Og når toilettet skal rengøres, handler det ikke bare om selve toilettet, men også om at fjerne støv og spindelvæv fra loft og vægge.

Sikkerhed og tryghed

Undervisningen handler ikke kun om rengøring, men også om, hvordan medarbejderne beskytter sig selv bedst muligt ved at løfte rigtigt og bære maske, briller og handsker ved brug af fx kalkfjerner.

Med undervisningen bliver medarbejderne klædt på til at udføre netop den opgave, de bliver sat til efter Racoons høje standarder. Det skaber tryghed og giver motiverede medarbejdere, fordi de ved, hvad der forventes af dem. Desuden får medarbejderne et rum til at spørge ind til opgaven og til at komme med nye forslag. Vi tror nemlig på, at vores medarbejdere besidder en omfattende viden og erfaring, som vi kan bruge til at udvikle forretningen.

Få et tilbud