Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke

Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

Tillykke Violetta

Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har også været et fantastisk eksempel på engagement, hårdt arbejde og loyalitet.

Violetta, du er en sand inspiration for os alle, og vi er utrolig taknemmelige for din dedikation gennem årene. For at fejre denne milepæl stillede vi Violetta et par spørgsmål.

Hvad fik dig til at starte som trappevasker hos os for 13 år siden?

"Det var faktisk lidt af et tilfælde. Jeg kom fra Polen for at finde arbejde i Danmark. Jeg ledte efter et job og stødte ved et tilfælde på Racoon. Jeg søgte og var heldig at få jobbet ved mit første interview."

Hvad er din mest mindeværdige oplevelse eller øjeblik på arbejdet?

"Der har været mange. Men en vicevært fortalte mig, at jeg var den bedste, de nogensinde havde haft, og de kun ville bruge mig. De lavede endda et opholdsrum til mig. Det fik mig til at føle mig meget værdsat, og nu har jeg vasket trapper der i mere end 8 år."

Hvad motiverer dig til at fortsætte med at sørge for, at vores kunders ejendomme altid er skinnende rene?

"Jeg elsker at gøre rent og gøre det i mit eget tempo. Det er stabilt, og folk er altid venlige."

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Racoon?

"Alle er som en slags familie. Når jeg er på kontoret, føler jeg mig altid som en del af familien, og jeg kan virkelig godt lide kulturen. Det gør mig glad.

Er der nogen, der har gjort særligt indtryk på dig?

Jeg vil gerne sige en særlig tak til Michael Gohr for at tro på mig, og jeg husker stadig, da han kom hjem til mig med en stor gave på min 10-års dag. At føle sig værdsat betyder alt."

Violetta, din indsats og dedikation gør en forskel hver dag, og vi er meget taknemmelige for alt, hvad du gør. Tak for 13 fantastiske år!

Hilsen hele Team Racoon

 

Kan vi hjælpe dig?

Hvad kan vi hos Racoon Rengøring & Ejendomsservice hjælpe dig med? Vi udfører ydelser såsom professionel trappevask og ejendomsservice på Sjælland. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf.: 70 275 475 fra mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Hvad er Ejendomsservice?

Hvad er ejendomsservice?

Hvad er Ejendomsservice? Hvad er ejendomsservice egentlig? Ejendomsservice omfatter en bred vifte af opgaver, der sikrer, at bygninger og fællesarealer på en ejendom vedligeholdes og fungerer optimalt. Ejendomsservice bidrager til at opretholde en høj standard i ejendommen, hvilket er essentielt for både ejere og brugere. Regelmæssig ejendomsservice også forlænger ejendommens levetid og reducerer driftsomkostninger, fordi…

Læs mere
Ejendomsservice og trappevask i 13 år.

En mere engageret tappevask findes ikke

Trappevask i 13 år: En mere engageret tappevasker findes ikke Tillykke Violetta Vi vil gerne tage et øjeblik til at fejre Violetta, som har været en uvurderlig del af vores team i hele 13 år. Som trappevasker har hun ikke kun sørget for, at vores kunders ejendomme altid fremstår rene og indbydende, men hun har…

Læs mere
Thomas sofa afsnit 2

Thomas sofa afsnit 1

Thomas’ Sofa – afsnit 1 Nyt koncept: Thomas’ Sofa Vi bryder barrierene ved at fjerne de højtidelige arbejdstitler! Det nye koncept Velkommen til vores nye koncept: Thomas’ sofa! Et koncept vi har udviklet, fordi det er på tide at bryde barrierene fra ledelse til medarbejdere. Vi er alle vigtige bidrag til kulturen i Racoon, og derfor…

Læs mere